" />">
Imatge
Elaboració d'un sistema d'indicadors d'educació i descripció de l'FP

El Consell Escolar de Menorca encomana a l'OBSAM l'elaboració d'un sistema d'indicadors educatius a Menorca, juntament amb una descripció de la situació de la Formació Professional.

 

Elaboració d'un sistema d'indicadors d'educació i descripció de l'FP

Imatge El Consell Escolar veu la necessitat de disposar d'un coneixement en relació a la situació del sistema educatiu a Menorca i que es pugui actualitzar periòdicament per poder fer un seguiment de la seva evolució; així com també valorar l’oferta dels cicles formatius que s’imparteixen de manera presencial a Menorca i la seva idoneïtat respecte al mercat laboral.

Per això mateix va sol·licitar a l’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM) de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) les encomanes següents:

  • Indicadors d’Educació i descripció de cicles de FP. Elaboració d’un sistema d’indicadors bàsics d’educació, que inclou totes les etapes educatives, des de la primera etapa d’educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius de Menorca; i també l’educació de persones adultes i ensenyaments de règim especial. Així mateix, es realitza un monogràfic més descriptiu sobre els cicles formatius oferts a Menorca.

  • Estudi de les ocupacions dinàmiques a Menorca. Elaboració d’un estudi per conèixer les ocupacions actualment amb més demanda laboral o amb projecció de futur a Menorca, a fi d’ajudar en la valoració de la idoneïtat de l’oferta dels cicles formatius a Menorca.


L'equip encarregat de dur a terme aquestes tasques està constituït per n'Andreu Florit (sociòleg), que es centra en els indicadors d'educació i la descripció de l'FP; i na Júlia Janer (economista), que s'encarrega de les ocupacions dinàmiques a Menorca i suport a la descripció dels FP.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca