Imatge
I PREMI DE RECERCA I INVESTIGACIÓ EDUCATIVA DE MENORCA

  Neix el I Premi de Recerca i Investigació Educativa de MenorcaEl Consell Escolar de Menorca i l’Institut Menorquí d’Estudis convoquen un premi dotat amb 5.000€ per fomentar una educació de qualitat i transformadora a Menorca.

 

I PREMI DE RECERCA I INVESTIGACIÓ EDUCATIVA DE MENORCA

Imatge  Neix el I Premi de Recerca i Investigació Educativa de Menorca

El Consell Escolar de Menorca i l’Institut Menorquí d’Estudis convoquen un premi dotat amb 5.000€ per fomentar una educació de qualitat i transformadora a Menorca.

El I Premi de Recerca i Investigació Educativa de Menorca té com a objecte el finançament d’un treball de recerca i/o investigació educativa de temàtica lliure que reverteixi en la millora de l’educació a l’illa de Menorca. La seva finalitat és fomentar una educació de qualitat, comunitària i transformadora a l’illa.

Aquest premi és fruit de la col·laboració entre l’Institut Menorquí d’Estudis (IME), entitat de referència en la recerca de i des de Menorca, i del Consell Escolar de Menorca (CEMe), òrgan de participació i consulta de la comunitat educativa de Menorca en relació a l’educació de l’illa. La dotació del premi serà de 5.000€, que es destinarà a un únic projecte.

Poden participar-hi tant les persones físiques i jurídiques individualment, com les agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent que concorrin en forma d’equip d’investigació, sempre i quan els projectes i/o activitats proposades no hagin estat iniciades prèviament.

Es tindran en compte especialment els projectes que incideixin en una educació basada en l’equitat, la cohesió, la defensa del medi ambient, la participació, la responsabilitat ciutadana, l’acollida de la diversitat i la relació entre l’educació formal i no formal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 25 d’octubre. Les bases per a la presentació de projectes es troben publicades al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 127 de data 14 de setembre de 2021 i també a les pàgines web oficials de l’Institut Menorquí d’Estudis i del Consell Escolar de Menorca.

Per a més informació o entrevistes amb els responsables d’aquesta convocatòria podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic adm.ime@cime.es o del telèfon 971351500.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca