Imatge
CICLE DE CONFERÈNCIES

 APRENENT A EDUCAR EN COMUNITAT

El Consell Escolar de Menorca organitza aquest cicle de conferències amb l'objectiu de reforçar els lligams comunitaris de l'educació i afavorir espais de trobada i reflexió conjunta sobre l'educació que volem a Menorca.

 

CICLE DE CONFERÈNCIES

Imatge  APRENENT A EDUCAR EN COMUNITATEl Consell Escolar de Menorca organitza aquest cicle de conferències amb l'objectiu de reforçar els lligams comunitaris de l'educació i afavorir espais de trobada i reflexió conjunta sobre l'educació que volem a Menorca.Aquestes primeres conferències pretenen ser l’inici del fil que esperem poguem estirar més enllà del 2021 per poder compartir amb tota la comunitat educativa la importància d’educar en xarxa.

Us convidam a participar-hi.Després de tant de temps de reunions i conferències telemàtiques...... US ESPEREM AMB MOLTA IL·LUSIÓ DE RETROBAR-NOS!!!

Degut a la situació sanitària us recomenam que us inscriviu al següent FORMULARI.Per qui no pugui assistir les conferències es podran seguir via streaming pel canal de youtube del Consell Escolar de Menorca.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca