Entre setembre i desembre de 2016 s´han duit a terme diverses trobades al CEIB (Consell Escolar de les Illes Balears) per aprovar amb el màxim consens el Pacte per dur al Parlament a partir del mes de febrer de 2017." />Entre setembre i desembre de 2016 s´han duit a terme diverses trobades al CEIB (Consell Escolar de les Illes Balears) per aprovar amb el màxim consens el Pacte per dur al Parlament a partir del mes de febrer de 2017.">
Imatge
Debat sobre el Pacte Educatiu

Entre setembre i desembre de 2016 s´han duit a terme diverses trobades al CEIB (Consell Escolar de les Illes Balears) per aprovar amb el màxim consens el Pacte per dur al Parlament a partir del mes de febrer de 2017.

 

Debat sobre el Pacte Educatiu

Imatge  Entre setembre i desembre de 2016 s´han duit a terme diverses trobades al CEIB (Consell Escolar de les Illes Balears). Hi han participat representants del CEME (Mar Lluch), del CIME (Antoni Payeras), dels Ajuntaments (Laia Obrador) i de la FAPMA (Isabel Carnero). L´objectiu de les reunions és que es pugui aprovar amb el màxim consens el document original d´Illes per un Pacte i es pugui enriquir i millorar per dur al Parlament a partir del mes de febrer de 2017. En alguns punts hi ha hagut consens, però en altres el diàleg no ha estat senzill.


 


A les diferents reunions de la comissió específica del CEIB s'han tractat les més de trenta-cinc esmenes presentades (la major part de STEI i CCOO).


La comissió s'ha mostrat favorable a l'acceptació de moltes de les esmenes, o s'han elaborat textos alternatius per intentar aconseguir acords.


 


Els punts on no s'han acabat d'aconseguir acord fan referència a l'autonomia de centre; el model lingüístic i l'apartat sobre avaluació del professorat i professió docent. A partir d´ara serà la Comissió Permanent del CEIB qui haurà de prendre la decisió final fins el seu tràmit parlamentari.  •  


 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-14:00 / dijous 12:00-14:00 / divendres 9:00-11:00  --  Telèfon: 683 51 12 76
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca