Imatge
Pla Menorca Jove

  El Pla Menorca jove ja ha rebut 600 respostes en 5 dies.

 

Pla Menorca Jove

Imatge  El Pla Menorca jove ja ha rebut 600 respostes en 5 dies. El Consell Escolar hi participa amb dues representants, Magdalena Humbert i Isabel Carnero, per tal d´enfortir la relació entre l´educació formal i no formal.Un dels objectius prioritaris del CEME és l'educació formal i no formal a l´etapa adolescent. En un moment en què  s´ha engegat el Pla Menorca Jove,  s´ha celebrat una reunió de coordinació entre la Conselleria de Joventut, representada pel Director General de Joventut Josep Carbonero i Guida Al·lès, en nom del Consell Escolar de Menorca. Els passos que ha seguit el Pla han estat: 

  1. Diagnòstic de la  realitat dels joves de Menorca (14-30 anys) que ha fructificat en l´INFORME OBSAM. Anàlisi quantitatiu

  2. El diagnòstic s´ha complementat amb un procés participatiu per recollir dades qualitatives. S´han creat taules temàtiques, amb més de 16 hores de debat i 160 participants, entre ells 38 joves. A les taules temàtiques hi han participat com a representants del CEME Isabel Carnero i Magda Humbert. Dijous 6 abril a les 16h, s´extrauran les conclusions de les taules temàtiques. 

  3. Al mateix temps s´han passat enquestes, amb una mostra directa a la població per a completar dades no obtingudes a l´informe quantitatiu.  Els  5 primers dies ja tenim 600 respostes

  4. Una vegada s´extreguin els resultats s´elaborarà un primer esborrany del Pla Menorca Jove, seguraments a finals de maig 2017, en el que el Consell Escolar hi aporta eines per a enfortir la relació entre l´educació formal i no formal. Aquest pla s´aprovarà abans de finals de 2017 però s'anirà millorant i actualitzant permanentment. 

 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns, dimarts i dijous de 12:00-14:00, dimecres 11:00-14:00, divendres 10:00-14:00


Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca