Imatge
Com donar continuïtat al Banc d'Oportunitats?

 Dos joves titolats universitaris del borsí del Consell Insular de Menorca, na Cristina Pons i en Vicent Lozano, elaboraran un estudi sobre experiències pràctiques per a relacionar l´educació formal amb l´educació no formal (lideratge, participació, voluntariat, associacionisme) en vistes a calibrar quina d´elles es podria aplicar a Menorca. 

 

Com donar continuïtat al Banc d'Oportunitats?

Imatge Com assegurar que el Banc d´Oportunitats no sigui un bluf sinó que tengui continuïtat als pobles i als centres educatius?. Després de debatre aquesta pregunta a la passada Comissió Permanent, una de les propostes sorgides va ser investigar que s´han fet a altres territoris per tal de fomentar l´associacionisme, el lideratge i el voluntariat a l´etapa adolescent.Per aconseguir-ho, dos joves titolats universitaris del borsí del Consell Insular de Menorca, na Cristina Pons i en Vicent Lozano, s'encarregaran d´elaborar aquest  estudi sobre experiències pràctiques. Per tal de concretar el procés a seguir, ens hem reunit avui amb ells dos na Núria Marquet, en representació de la Direcció Insular de Joventut del CIME i na Guida Al·lès, en representació de la Comissió d´Innovació del CEME. 

Els hem explicat que volem donar continuïtat als objectius iniciats amb el Banc d´oportunitats  i els hem passat alguns enllaços. Després hem revisat el Pla de feina (veure taula dins aquest enllaç). 


 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
 Plaça Biosfera, 5 - 07703 - Maó - tel. 971 357082 / ext. 281 Horari: dilluns 13:00-15:00, dimarts 11:00-15:00, dimecres 8:00-10:30, dijous 11:00-13:30
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca