Imatge
Llista dels llocs d'aprenentatge adjudicats 1ExC

 150 llocs de servei per a 150 joves de Ciutadella, Maó, Alaior i Ferreries

Dissabte 29 feim la matinal formativa!

 

Llista dels llocs d'aprenentatge adjudicats 1ExC

Imatge  Si voleu disfrutar contemplau amb calma la llista de serveis/ aprenentatges que han triat els joves per aquest estiu. És variada, estimulant i creativa. Uns aniran a un Club Hípic, altres a una Clínica Veterinària, a un Museu o a una Escola d'Estiu.Durant aquestes setmanes hem anat amunt i avall cercant els llocs que més s'ajustaven a les  vostres peticions, amb l´objectiu de que aquest aprenentatge que comença dia 01/07/2019 pugui ser el més ajustat possible al que cercau en la vida i us pugui servir com una primera orientació de futur. Després de moltes telefonades, whatsapps i anades-i-vingudes, aquesta és la llista dels llocs adjudicats. Al llarg de la setmana s´anirà actualitzant. 

Veureu que en alguns casos les places estan pendents de confirmar. Normalment són llocs que estan quasi fermats però ens hi falta una darrera paraula. Rebreu un whatsapp de la vostra coordinadora on us informarà sobre la matinal formativa de dissabte 29 i us indicarà la documentació que heu de dur, i que podeu trobar aquí. Us desitjam molta sort. 

Us esperam dissabte matí a les matinals formatives que es faran als instituts dels diferents pobles. 


 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca