Imatge
Un Estiu a S´Alcàzar. La veu dels joves.

 Ara que han acabat els de juliol, cada jovevens han fet arribar un escrit o un vídeo que responia a la pregunta QUÈ HE APRÈS?.

Com exemple, us compartim el de n'Agnès Carmona, que ha participat al campus dels ESTIUS A S´ALCÀZAR (Maó).

 

Un Estiu a S´Alcàzar. La veu dels joves.

Imatge  Resulta molt difícil condensar en paraules el privilegi de fer el seguiment de les vivències de  259 joves en entorns d'aprenentatge reals.

Com tots sabeu durant els mesos de juliol i agost 259 joves de Menorca han estat aprenent a diferents entorns.

Ara que han acabat els de juliol, cada jove ens han fet arribar un escrit o un vídeo que responia a la pregunta QUÈ HE APRÈS?. 

Com exemple, us compartim el de n'Agnès Carmona, que ha participat al campus dels ESTIUS A S´ALCÀZAR (Maó). "Durant el mes de juliol  participant a Un Estiu per Créixer, he anat 3 hores diàries a l´Alcázar per aprendre com és l'ofici de monitora. Allà he estat controlada per la mentora Cristina Hernández, que és la monitora dels fillets i filletes de 3 anys, i la seva ajudant, Laia Perelló. Ha estat una experiència gratificant perquè m'ha donat la possibilitat de descobrir la responsabilitat i els hàbits que han de tenir les monitores per tenir cura dels fillets i filletes i també plantejar-me si de ver de gran vull fer aquesta feina. Al llarg dels dies m'he adonat que no tot és tan senzill com em pensava.

Has de vigilar que tothom mengi el seu panet.

Has d'ajudar a canviar-los per banyar-se.

Has d'estar atenta per dur-los al bany.

Has de vigilar que no es faixin mal.

Has d'aprendre a gestionar els possibles imprevistos que apareguin.

Has de ser creativa hora de pensar activitats per fer.

Has de solucionar les barelles entre alumnes.

I
 moltes coses més....Els primers dies em va costar adaptar-me un poc perquè mai havia tingut la responsabilitat de tenir cura de tants fillets i filletes, encara que sempre estava acompanyada d'una monitora. 

Després ja vaig començar a aprendre com actuar en cada situació, tenint la referència de la meva mentora, i vaig començar a disfrutar més aquesta oportunitat. El fet que hi hagués moltes activitats variades, com jocs d'aigua, dies de platja, cine, excursions al parc... i que els monitors i monitores eren amables amb noltros, ha fet que hagi estat una experiència educativa recomanable. AQUEST MES HA FET QUE EM REAFIRMI EN LA IDEA DE JUST FER ELS 18 ANYS TREURE'M EL TÍTOL DE MONITORA DE TEMPS LLIURE. 
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca