Imatge
RESULTAT DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA RENOVACIÓ DE CÀRRECS DEL CEME

La representació del CEME queda formada per l’equip:

- PRESIDÈNCIA: Maria Jesús Barceló

- VICEPRESIDÈNCIA: Carlos Pons Camps

- SECRETARI: Toni Pons Mesquida

El nou equip desitja amb il·lusió poder continuar amb tota la bona feina que s'ha fet aquests darrers 4 anys per l’anterior equip format per na Guida Al·lès, Mar Lluch, Avel·lí Capó i Imma Paltor.

 

RESULTAT DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA RENOVACIÓ DE CÀRRECS DEL CEME

Imatge El passat 23 de setembre el Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, va encarregar posar en marxa un procés participatiu al Grup Promotor per a la renovació del CEME, amb la col·laboració de diverses entitats del sector educatiu, amb l’objectiu de renovar els càrrecs de Presidència i Vicepresidència del Consell Escolar de Menorca.

Es va obrir un termini de presentació de candidatures fins al 31 d’octubre, informant a tota la comunitat educativa de Menorca, per a posteriorment votar les persones que ocuparien la presidència i la vicepresidència del CEME en aquesta nova etapa. S’acceptava la presentació de candidatures tant de persones a títol individual, com d’equips de dues persones.

En aquest procés de presentació de candidatures es van presentar 3 persones: Lluís Pons Livermore i Maria Jesús Barceló per a la presidència, i Carlos Pons Camps per a la vicepresidència.

Donat que hi havia més d'un candidat per un càrrec calia dur a terme unes eleccions primàries, però en Lluís Pons Livermore va optar per fer una passa al costat i ajudar a facilitar i agilitzar tot el procés, deixant únicament la candidatura a la presidència de Maria Jesús Barceló. En conseqüència, amb només un candidat per càrrec, el Conseller d'Educació Miquel Maria podrà designar-los directament.

Així doncs, la representació del CEME queda formada per l’equip:

  • PRESIDÈNCIA: Maria Jesús Barceló

  • VICEPRESIDÈNCIA: Carlos Pons Camps

  • SECRETARI: Toni Pons Mesquida


El nou equip desitja amb il·lusió poder continuar amb tota la bona feina que s'ha fet aquests darrers 4 anys per l’anterior equip format per na Guida Al·lès, Mar Lluch, Avel·lí Capó i Imma Paltor.

Actualment s’està duent a terme el procés de renovació dels membres del CEME que actuen com a representants dels diferents estaments de la comunitat educativa, i en el proper Plenari del Consell Escolar de Menorca es procedirà al nomenament dels nous membres i dels càrrecs electes de presidència i vicepresidència.


 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-10:00 / dimecres 9:00-10:00 / dijous 8:00-14:00 (oficina) --  Telèfon: 683 511 276
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca