Imatge
Plenari per debatre sobre la oferta de FP per Menorca i el centre integrat

El dia 11 de març vam celebrar un plenari monogràfic sobre la Formació Professional, recollint la necessitat de crear un espai per dialogar entre la comunitat educativa sobre quina és la millor distribució de l'oferta de FP per Menorca i el projecte del Centre Integrat de FP.

 

Plenari per debatre sobre la oferta de FP per Menorca i el centre integrat

Imatge El dia 11 de març vam celebrar un plenari monogràfic sobre la Formació Professional, recollint la necessitat de crear un espai per dialogar entre la comunitat educativa sobre quina és la millor distribució de l'oferta de FP per Menorca i el projecte del Centre Integrat de FP. 

L'objectiu era conèixer les diferents propostes i argumentaris sobre quina podria ser la millor distribució de l'oferta de FP per Menorca i la proposta del centre integrat de FP.

En una primera part del plenari hi va haver una taula col·loqui per dur a terme l'exposició de les diferents propostes sobre quina és la millor distribució de l'oferta de formació professional per Menorca, on intervingueren la Delegació d'Educació a Menorca, l'Ajuntament d'Es Castell, ADESME (Associació de Directors de secundària), els Caps de departament de Formació Professional i el Consell Insular de Menorca.

Després d'aquestes intervencions es va obir un espai per preguntes directes a les persones que  exposaren les diferents propostes. Finalment, hi hagué un debat obert amb totes les persones participants en el plenari.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Contacte
Horari: dilluns 11:00-14:00 / dimarts 9:00-14:00 / dijous 12:00-14:00 / divendres 9:00-11:00  --  Telèfon: 683 51 12 76
Banc d'oportunitats CEIB CIME Govern de les Illes Balears Gobierno de españa Cultura a Menorca WEIB
Consell Escolar de Menorca